Tijdelijke reclame belettering of raambestickering met duurzame uitstraling nodig? Een leegstaand winkelpand of etalage voorzien van aantrekkelijke fotoprint? Met een groot assortiment aan speciaal stickermateriaal en de laatste printtechnieken kunnen wij ramen en etalages, wanden en vloeren voorzien van tijdelijke fotoprints of reclame. Ideaal om bijvoorbeeld leegstaande winkelpanden in winkelcentra te voorzien van fraaie sfeerbeelden of gewoon als tijdelijke promotie voor uw reclamecampagne.

Tijdelijke raamstickers en bestickering

Het tijdelijk beplakken van ramen of etalages wordt ook wel windowdressing genoemd. Een dichtgespijkerd of leegstaand winkelpand heeft geen positieve invloed op de omliggende ondernemers. Door middel van windowdressing, oftewel het tijdelijk beplakken van de ramen creëert u snel en eenvoudig een aangename sfeer zonder verbouwing of gedoe. Door slim gebruik te maken van speciaal stickermateriaal kunnen de ramen razendsnel voorzien worden van prachtige sfeerbeelden of reclame-uitingen welke later minstens net zo eenvoudig weer verwijdert kunnen worden zonder lijmresten of gedoe, mocht zich een nieuwe huurder melden.

Groot assortiment tijdelijke stickers

Niet alleen voor etalages en ramen hebben wij speciaal stickermateriaal, maar ook voor andere ondergronden en toepassingen. Met de laatste printtechnieken in huis, hoge kwaliteit stickermateriaal en vakbekwame monteurs zorgen wij dat uw tijdelijke reclame of bestickering snel en secuur gerealiseerd wordt.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor tijdelijke reclame stickers? Neem gerust eens contact met ons op.