Reclame stickers & zelfklevende folies

Een etiket of sticker op de wand of vloer, geven uw producten een professionele uitstraling. Op deze manier besteedt u positieve aandacht aan de afwerking en dat komt de kwaliteitsbeleving van de klant ten goede! Uiteraard is het wel van belang dat deze op een juiste manier wordt geprint en aangebracht. Iets waarmee Deco Partners u kan helpen!

Reclame bestickering winkel

Heeft u een winkel en wilt u de wand en/of vloer laten bestickeren? Dat kan! Dit is een zeer bijzondere en opvallende manier van reclame en zal zeker de aandacht trekken van (potentiële) klanten. Hierbij heeft u uiteraard zelf de inspraak op de vormgeving van de reclamesticker. Mocht u niet goed weten wat u op de wand of vloer wilt hebben, dan hebben wij genoeg inspiratie en ideeën om hierbij te helpen. In het assortiment hebben we reclamestickers voor binnen en buiten. Hierdoor kunnen zowel de binnen- en buitenramen als wanden voorzien worden van hoge kwaliteit reclamestickers.

Reclame stickers in groot of klein formaat

Alle zelfklevende stickers worden door ons voorzien van een full colour print en vervolgens op maat gestanst of contour gesneden. Daarnaast heeft u de keuze uit groot of klein formaat en een tijdelijke of permanente hechting. Alle reclame stickers worden exact op maat gemaakt. Dat wat u voor ogen heeft betreft reclame bestickering, zetten wij om in het gewenste resultaat en kan natuurlijk altijd in samenspraak met ons.

Vinyl reclame stickers

Wij gebruiken uitsluitend zelfklevend vinyl van gerenommeerde merken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren, waar wij 100 procent achter staan! Bovendien hebben wij een breed assortiment vinylstickers voor iedere toepassing. Of u nu stickers met een tijdelijke hechting zoekt of full colour stickers met een extreem sterke kleeflaag, Deco Partners heeft het!
Kortom: geef uw producten en interieur een professionele uitstraling en kies voor zelfklevende stickers van Deco Partners!