Reclame en interieur oplossingen voor scholen

Wilt u graag uw school een nieuwe uitstraling geven en zoekt u naar goede oplossingen? Scholen zijn vaak niet goed op de hoogte van de vele mogelijkheden van interieurdecoratie, reclame belettering en signing en toch zijn deze oplossingen niet alleen bedoeld voor commerciële bedrijven. Ieder gebouw heeft een interieur en een goede inrichting met de juiste toon doet wonderen voor het leefklimaat. Wij bieden uitstekende oplossingen voor het rustiger, gezelliger en vriendelijker maken van het interieur van uw school. Ook kunnen wij zorgen voor een perfecte uitstraling van uw school vanaf de straatzijde. Wij overleggen graag over uw wensen en onze mogelijkheden.

 

dakrand met print op schoolDe volledige dakrand van SmdB de Ark is voorzien van een vrolijke bedrukking met een kleurrijk geheel. De dakrand is hierbij voorzien van een bedrukte folie.

Oplossingen voor interieurdecoratie

Een school moet rust uitstralen, maar ook sfeer en gezelligheid. Om dat voor elkaar te krijgen kunt u natuurlijk zelf gaan inrichten, maar fotowanden, naadloos behang of wandbestickering zijn wellicht een veel betere keuze. Daarmee creëert u direct een sfeervolle muur die qua afbeelding helemaal afgestemd kan worden op de ambiance die u wilt creëren. Heeft u last van de akoestiek binnen een ruimte en wilt u het geluid graag wat dempen? Dan is een geluiddempende textielwand een ideale oplossing. Heeft u veel ramen in uw schoolgebouw, dan is raamfolie een uitstekende manier om die af te schermen. Voor één of meerdere grote afbeelding(en) in de hal, de lerarenkamer of een andere ruimte zijn fotopanelen een ideale keuze.

 

Raamfolie matglas met logo van schoolDe ramen van de P.C. de Zonnewijzer zijn voorzien van een matglasfolie met een bedrukking voor meer privacy en herkenning.

Oplossingen voor reclame belettering

Wilt u graag extra aandacht vestigen op activiteiten van uw school zoals een open dag of een georganiseerd evenement? Dan is raambelettering een goede manier om de aandacht te vragen. Wilt u dat voorbijgangers of buren niet naar binnen kunnen kijken omdat bepaalde leslokalen bijvoorbeeld aan de straatkant liggen? Dan kunt u kiezen voor One Way Vision raamstickers of zandstraalfolie. Als u op zoek bent naar opties voor aanwijzingen of signalen op uw ramen die regelmatig gebruikt en verwijderd kunnen worden dan zijn statische raamstickers een ideale oplossing. Voor een éénmalige tijdelijke oplossing kiest u het best voor tijdelijke bestickering.

 

raamfolie voor scholenOok de ramen van SmdB is voorzien van een matglasfolie met vrolijk design.

Oplossingen voor signing

Natuurlijk wilt u ook de naam van uw school duidelijk zichtbaar aan de buitenmuur presenteren en moet die exact op maat gemaakt zijn. Niet alleen de afmetingen zijn daarbij belangrijk, uitstraling en herkenbaarheid zijn net zo goed van belang. Reclameletters of gevelreclame stickers zijn een ideale oplossing als u uw buitengevel wilt sieren met letters. Wilt u uw schoolnaam ook graag op de ramen terug laten komen? Dan zijn op maat gemaakte reclame stickers een perfecte variant.
Kiest u liever voor posters, stickers, fotoplaten, raamfolie of canvas in een grote maat? Dan is grootformaat printen de beste keuze.

 

Grafische raamfolie voor scholen op maat gemaaktDe ramen van een school in Hilversum worden door DecoPartners fraai aangekleed met op maat gedrukte folie met grafische patronen

De perfecte oplossing voor iedere wens

Zoekt u naar perfecte oplossingen voor de inrichting van uw school of wilt u graag gevelletters op uw buitenmuur? Wij bieden u altijd een oplossing op maat en gaan daarover graag in gesprek. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies dat past bij uw wensen.

Ja, ik wil graag meer weten over decoratieve oplossingen voor scholen