De beste bewegwijzering is duidelijk en informatief

Bent u op zoek naar bewegwijzering voor uw bedrijf, ziekenhuis, winkelcentrum of een andere situatie? Dan is het van belang dat die bewegwijzering te begrijpen is voor iedereen die ermee te maken krijgt. Een duidelijke informatieroute zorgt ervoor dat uw bezoekers direct weten waar ze moeten zijn. Handig, maar vooral belangrijk als er sprake is van een noodsituatie, want dan kunnen goede wegwijzers zelfs levens redden. Daarom is het ook van belang goed te analyseren welk bewegwijzeringsplan het best past bij uw situatie. Of u nu een bedrijf heeft of wegwijzers nodig heeft voor een heel andere situatie, wij bieden altijd een perfecte oplossing.

De ideale bewegwijzering: wij denken met u mee

Heeft u behoefte aan bewegwijzering waar over is nagedacht en die helemaal is toegepast op uw bedrijf of organisatie? Wij denken graag met u mee over de ideale informatieroute die past bij uw specifieke doeleinden en uw bedrijf. Uiteraard moet bewegwijzering in eerste instantie duidelijk, duurzaam, informatief en vooral begrijpelijk zijn voor iedereen. Maar er moet ook worden nagedacht over hoe en waar uw informatieroute gemonteerd gaat worden. Alleen met een goede voorbereiding zorgt u er voor dat straks iedereen zijn weg vindt in uw gebouw, op elk moment van de dag.

Functioneel, praktisch en geheel in stijl

Natuurlijk moet bewegwijzering functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Daarom vinden wij het van belang dat een duidelijke richting niet alleen de route goed communiceert en goed vindbaar is. Een goede bewegwijzering moet ook zo ontworpen worden dat die aansluit bij uw pand, uw interieur en uw huisstijl. Om dat te bereiken gaan we altijd in gesprek. Wat is het doel, wie zijn de bezoekers, waar leidt de bewegwijzering naartoe en hoe kan die zo passend mogelijk gemaakt worden? Als we daar een antwoord op hebben én exact weten waar uw bedrijf voor staat gaan we aan de slag. Zo komen we tot een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw pand of de situatie.

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van onze ondervindingen maken we een plan op voor het ontwerp. Uitgangspunten zijn materialen die passen in de omgeving en kleuren die er voor zorgen dat uw bewegwijzering opvalt zonder te overdrijven. Het ontwerp van de routing zal uiteindelijk volledig aansluiten op het ontwerp van uw pand, of dat nu bestaand is of nog gebouwd moet worden. De juiste materialen zorgen voor een natuurlijk maar duidelijk effect, uiteraard exact op de juiste locaties. Precies zoals het moet. Is het ontwerp klaar en goedgekeurd? Dan gaan we produceren. Natuurlijk verzorgen wij daarna ook de montage van uw bewegwijzering. We leveren altijd kwaliteitswerk tot volle tevredenheid.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over een goede bewegwijzering? Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies.

 

View the embedded image gallery online at:
https://decopartners.nl/signing/bewegwijzering#sigProId61afbd0c0b