Reclame en interieur oplossingen voor zorginstellingen

Heeft u de verantwoordelijkheid voor een zorginstelling en zoekt u naar oplossingen voor het creëren van een bijzondere sfeer voor uw gasten, cliënten of patiënten? Dan zijn interieurdecoratie, reclame belettering en signing een heel goede manier om uw pand of een ruimte een bijzondere uitstraling te geven. Of u nu mensen wilt opvrolijken of tot rust wilt brengen, met een goede inrichting en de juiste toon maakt u een ruimte direct aantrekkelijker en dat kan juist in een zorginstelling een fijn gevoel zijn. Ook aan de buitenzijde van uw pand kunt u op een duidelijke manier uitstralen waar u voor staat. Wij overleggen graag over uw wensen en de vele mogelijkheden die wij bieden.

 

deurstickers verpleeghuisDeurstickers met een foto van een echte voordeur wekken de illusie dat dit echte voordeuren zijn

Oplossingen voor interieurdecoratie

Als zorginstelling verleent u zorg aan mensen die lichamelijk of geestelijk ondersteuning of hulp nodig hebben. Vaak zijn uw clienten of patiënten kwetsbaar en is een geruststellende, gezellige of juist kalmerende omgeving belangrijk. Met fotowanden, naadloos behang of wandbestickering met een passende foto of afbeelding kunt u een ruimte direct omtoveren tot een sfeervol geheel. Wilt u graag de effecten van de akoestiek in uw ruimte verlagen, dan is een geluiddempende textielwand een fantastische en vriendelijke oplossing. Wilt u glazen wanden graag afschermen en privé ruimtes creëren waar dat mogelijk is? Dan is het gebruik van raamfolie een ideale manier. Voor het creëren van meer sfeer is het gebruik van fotopanelen een geweldige keuze. Een stukje herkenning is ook erg belangrijk voor oudere mensen. Een fantastisch leuke en originele oplossing zijn dan bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde deurstickers. De deurstickers worden helemaal op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van zowel een tijdelijke als een permanente verkleving. Hiermee wordt op een voordelige en snelle manier de deuren van de bewoners bekleed met een opdruk van bijvoorbeeld een echte voordeur waardoor het geheel niet alleen veel aantrekkelijker oogt, maar bovendien de mensen zo eenvoudiger hun eigen deur weten te vinden.

 

deurstickers verzorgingshuisDe deurstickers in dit verzorgingshuis worden zorgvuldig aangebracht

Oplossingen voor reclame belettering

Hoewel het woord reclame u als zorginstelling wellicht niet direct aanspreekt is reclame belettering toch een goede manier om aandacht te vragen voor belangrijke zaken. Zo kunt u kiezen voor raambelettering voor het aanduiden van uw praktijk of uw instelling en kunt u kiezen voor One Way Vision raamstickers of zandstraalfolie om geen inkijk te hebben van buitenstaanders. Heeft u belangrijke aanwijzingen voor uw gasten of patiënten en wilt u die boodschappen eventueel regelmatig ergens anders aanbrengen? Dan zijn statische raamstickers een ideale manier om uw clienten te bereiken. Voor een eenmalige tijdelijke oplossing kunt u kiezen voor tijdelijke bestickering.

 

Deurbestickering in bejaardehuizen en zorginstellingen zorgen op een snelle en voordelige manier voor meer sfeerDeurbestickeringen in zorginstellingen zorgen op een snelle en voordelige manier voor sfeer en aankleding

 

Vloerstickers met vloerkleed print zijn ideaal voor verzorgingshuizen en verpleeghuizenVloerstickers met vloerkleed print geven ieder verzorgingshuis of verpleeghuis snel en veilig een huiselijke sfeer.

 

Oplossingen voor signing

Ook voor een zorginstelling zijn naamsbekendheid en een vriendelijke uitstraling belangrijk en daarom is signing ook voor uw instelling van belang. Met een goed gekozen gevelreclame kunt u in perfecte letters duidelijk maken wat u doet en waar u voor staat en ook reclameletters zijn een ideale manier om uw buitengevel te sieren. Zoekt u een oplossing voor het sieren van uw ramen? Dan zijn reclame stickers een perfecte variant. Ook voor grootformaat printen kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor fotoplaten, raamfolie, posters, stickers of canvas met een zelf gekozen of aangeleverde afbeelding of foto.

 

Mooie deursticker met schitterende foto van een witte bloem in verzorgingshuisPrachtige deursticker met witte bloemen in dit verzorgingshuis zorgen voor sfeer en rust

De perfecte oplossing voor iedere wens

Zoekt u naar perfecte oplossingen voor de inrichting van uw zorginstelling of wilt u graag gevelletters op uw buitenmuur? Wij bieden u altijd een oplossing op maat en gaan daarover graag in gesprek. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies dat past bij uw wensen.

Ja, ik wil graag meer weten over decoratieve oplossingen voor zorginstellingen