Fotobehang naadloos uit één stuk

Naadloos behang is, zoals het woord als zegt, een fotobehang dat uit één stuk wordt vervaardigd en gemonteerd. Hierdoor oogt het resultaat superstrak en heeft u geen last van eventueel storende naden. Ons naadloos behang wordt gedrukt op een hoogwaardig PVC doek met duurzame UV bestendige inkten. Dit type fotobehang is scheur- en krasvast, waterafstotend, brandwerend en het kreukt niet. Het naadloos behang is met zijn strakke en matte textiel-/canvasuitstraling de ideale wandbekleding. Niet voor niets wordt Airtex naadloos-behang al jaren toegepast op plekken waar kwaliteit en duurzaamheid zeer belangrijk zijn zoals scholen, ziekenhuizen en horeca gelegenheden.

Naadloos behang voor kleine tot zeer grote wanden

Wij produceren naadloos behang, ook wel Airtex genoemd, voor kleine tot zeer grote wanden. Of het alleen een toilet is of een gehele showroom, onze naadloze wandbekleding wordt geheel op maat gemaakt. De wandbekleding kan tot 5 meter hoog en 45 meter lang (maximaal) uit één stuk geproduceerd en gemonteerd worden, voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Naadloze wandbekleding van alleen de beste kwaliteit

Naast dat u zelf uw bestand of ontwerp hierop kunt laten afdrukken beschikken wij zelf ook over een beeldbank waarop miljoenen foto's en designs staan van zeer hoge kwaliteit, waaruit u kunt kiezen. Uiteraard kunnen wij voor u het ontwerp ook geheel op maat maken. DecoPartners verzorgt voor u het gehele traject, van ontwerp tot montage. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring op gebiedt van naaloze wandbekleding en gebruiken wij uitsluitend materialen en lijmsoorten van gerenommeerde merken als Vescom en Mehler Airtex voor een duurzaam eindresultaat.

Meer informatie over naadloos fotobehang?

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Laat u verassen door de vele mogelijkheden en interessante prijzen en neem contact met ons op.