Vloerstickers voor binnen en buiten

Bent u op zoek naar vloerstickers voor uw restaurant, winkel, kantoor, ziekenhuis of een andere soort organisatie? Wij bieden vloerstickers voor binnen en buiten, die zowel tijdelijk als permanent aangebracht kunnen worden. Onze vloerstickers zijn van een sterke kwaliteit en voorzien van een zeer slijtvaste beschermlaag. Natuurlijk hebben ze ook een ruw anti-slip oppervlak, zodat mensen er niet op uit kunnen glijden. Of u nu stickers wilt bestellen voor binnen of buiten, wij bieden voor elke gelegenheid een uitstekende optie, zelfs voor ruwe ondergronden als een grindvloer of stoeptegels. Ook onze unieke removable  vloerstickers zijn ondanks de sterke kleefkracht zonder problemen te verwijderen van iedere ondergrond.

 

vloerkleedvloersticker en vloersticker met vloerkleedprintVloerstickers met vloerkleed print zijn ideaal voor verpleeghuizen en zorginstellingen. De vloerstickers hebben een zeer sterk klevende lijmlaag en kunnen binnen 3 jaar zonder lijmresten eenvoudig weer verwijdert worden.

De vele mogelijkheden van vloerstickers

Met vloerstickers kunt u alle kanten op. U kunt ze laten bedrukken voor promotionele doeleinden, met uw logo, een foto of een tekst bijvoorbeeld. Maar u kunt ze ook gebruiken om mensen te wijzen op speciale regels of omstandigheden, voor een wandelroute in uw bedrijf, of simpelweg omdat u uw vloer wilt verfraaien. Onze vloerstickers kunnen fullcolour worden bedrukt en zijn leverbaar in iedere gewenste vorm. Daardoor is met vloerstickers nagenoeg alles mogelijk om uw omgeving meer aandacht te geven.

 

vloersticker met removable kleeflaag zijn ideaal voor tijdelijke reclame of exposities en tentoonstellingenvloersticker met removable kleeflaag zijn ideaal voor tijdelijke reclame of exposities en tentoonstellingen

Tijdelijke vloerstickers

Tijdelijke vloerstickers zijn ideaal als u in een korte periode een specifieke promotie wilt benadrukken. Onze unieke high-tack vloerstickers met removable kleeflaag blijven op nagenoeg iedere ondergrond zoals gladde of ruwe vloeren, stoeptegels en zelfs tapijt uitstekend kleven. Tijdelijke vloerstickers zijn op een heel eenvoudige manier te verwijderen zodra uw promotionele actie weer voorbij is. Tijdelijke vloer bestickering is bovendien erg duurzaam en eenvoudig schoon te houden. Wilt u graag een vloersticker voor langere tijd, dan kunt u beter kiezen voor onze permanente vorm van bestickering met een zeer sterke kleeflaag. Ook deze vloersticker blijft op nagenoeg iedere ondergrond uitstekend kleven maar dankzij de permanente kleeflaag meer geschikt voor een langere periode.

 

vloerstickers voor iedere ondergrond ideaal voor promitionele doeleinden en expositiesvloerstickers voor iedere ondergrond ideaal voor promitionele doeleinden en exposities

Permanente vloerstickers

Heeft u vloerstickers nodig die permanent kunnen blijven kleven? Voor vloerbestickering met een permanent karakter bieden wij speciale vinyl stickers met een duurzame verkleving. Ze hebben bovendien een anti-slip beschermlaag van een hoge kwaliteit, die over de sticker heen wordt aangebracht. Daardoor zullen mensen - zelfs bij gebruik buiten - niet uitglijden. Permanente vloerstickers worden vaak gebruikt om een vloer te verfraaien, maar ook om bijvoorbeeld een wandelroute aan te geven in bijvoorbeeld een parkeergarage. U kunt permanente vloerstickers tevens gebruiken om buiten een terras te verfraaien of de entree van uw winkel te benadrukken.

 

XL vloersticker voor ZiggoDomeXXL vloerbestickering in het ZiggoDome voor ADE2022. Perfect klevende vloerdecoratie die binnen enkele dagen zonder lijmresten weer eenvoudig verwijdert kan worden!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze vloerstickers of wilt u graag een advies over de materialen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op? Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw bedrijf.