Verwisselbare Textiele Wandbekleding

Moet uw wandbekleding altijd van behang zijn? Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan textiel frames? Een textiel frame bestaat uit een dun maar stevig aluminium frame wat strak op uw wand wordt bevestigd. Hierin wordt eenvoudig een fullcolor bedrukt doek gespannen door deze in het frame te klemmen. Hierdoor onstaat er een naadloos en plooivrij resultaat. Ideaal voor muren die in slechte staat zijn of niet te behangen zijn zoals oneffen en beschadigde wanden,  of wanden met een korrel of structuur. Bovendien zijn de doeken eenvoudig dor u zelf verwisselbaar. Geen behang stomen of opnieuw uw wand stucen en lijmen, slechts een nieuw fotodoek bestellen er deze erin drukken. Binnen 15 minuten is uw wand voorzien van een nieuwe bedrukking!

Geluiddempend wandbekleding en akoestische fotodoeken

Het grote voordeel van textiele wandbekleding is dat er tussen het fotodoek en uw muur een geluidsdempend doek kan worden aangebracht. Naast dat de geluidsdempende functie is het ook nog eens thermisch isolerend. De textiele wandbekleding wordt geheel op maat gemaakt en kan, indien gewenst, ook zelf eenvoudig worden aangebracht. Onze textiele wandbekleding is hét alternatief voor naadloos fotobehang, voor zowel de particulier als zakelijke klant.

Voordelen van Textiel Wanden

  • hoogwaardig alternatief voor behang
  • uitvoerbaar met geluidsdempende ondergrond
  • voordelig op maat gemaakt
  • eenvoudige en zeer snelle montage 
  • uitvoerbaar met LED verlichting

Fotowanden met verlichting

Wilt u dat uw wandbekleding écht opvalt, kies dan voor een uitvoering met LED verlichting. De frames worden in dat geval voorzien van interne LED verlichting en de bedrukking wordt op een speciaal lichtdoorlatend materiaal gedrukt. Door gebruik te maken van de laatste printtechnieken zullen de kleuren mooi helder zijn en een schitterend contrast hebben, waardoor de fotowand echt de aandacht van het publiek al trekken!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat verwisselbare textiele wandbekleding voor u gaat kosten? Geen gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave.