Raamfolie met logo, tekst of print

Glasfolie is een verzamelnaam voor raamfolie met diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij raamfolie bedrukken of hieruit elementen contour snijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitsnijden van uw logo of bedrijfsnaam. Zo wordt het logo en/of de bedrijfsnaam strak weergegeven op het gewenste raam. Iets wat weer zorgt voor een strakke vertoning en professionele uitstraling.

Glasfolie is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo is glasfolie onder andere een ideale toepassing voor:

  • Decoreren – met fotobeelden op melkglas bereikt u een prachtig en verrassend effect
  • Communiceren - met logo's en teksten bedrukt of gesneden uit raamfolie voor een duidelijke visuele communicatie
  • Privacy – met (half) doorzichtige prints kunt u extra privacy creëren in bijvoorbeeld een bespreekkamer met glazen wanden
  • Huisstijl – voer uw huisstijl op een subtiele wijze door in het interieur en voorzie glazen wanden van raamfolie
  • Praktisch - ook anti-inbraak of zonwerende glasfolie wordt door ons op maat gemaakt, geleverd of gemonteerd

Raamfolie op maat

Deco Partners print en snijdt raamfolie met de foto of het design die u wenst. Hierbij bieden wij raamfolie in alle formaten en verschillende soorten kleefkracht. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden wat betreft doorzichtbaarheid. Zo kunt u kiezen voor het wel bekende melkglasfolie en zelf de doorzichtbaarheid bepalen. Heeft u of uw personeel behoefte aan sterke privacy? Dan is het raadzaam om te kiezen voor minder doorzichtbaarheid dan gemiddeld. Is het echter alleen bedoeld om iets licht af te dekken? Dan kies u uiteraard voor meer doorzichtbaarheid.

Raamfolie met print

Wilt u als bedrijf nog beter opvallen? Kies dan voor raamfolie met print! Niet alleen verbeterd dit de zichtbaarheid, het versterkt tevens de huisstijl van uw bedrijf. Bij glasfolie met print kunt u zelf de doorzichtigheid van de kleur(en) bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een folie waarbij u licht door een gekleurde afbeelding (zoals uw logo) heen kan kijken. Ook geprinte glasfolie met minimaal transparantie is mogelijk, dit wordt natuurlijk aangepast op uw wensen en behoeften. Uiteraard zorgt ons montageteam ervoor dat uw raamdecoratiefolie snel en vakkundig wordt gemonteerd. Zo bent u gegarandeerd van strakke folie en een professionele uitstraling!

Naast decoratieve raamfolie produceert, levert en monteert DecoPartners ook praktische raamfolie

Zonwerende raamfolie

Naast onze decoratieve raamfolies leveren wij ook zonwerende raamfolie. Zonwerende raamfolie zorgt niet alleen voor een aangename (werk)omgeving maar zorgt er tevens voor dat uw interieur langer mooi blijft. Door gebruik te maken van zonwerende folie van SunGard kunnen de folies kunnen tot wel 80% warmte absorberen en bieden tevens een UV beschermende en inkijkwerende functie. Zonwerende raamfolie is er in diverse gradaties, kleuren en eigenschappen. Graag helpen wij u mee in het bepalen van een geschikte raamfolie.

Anti-inbraak folie

Ook voor gevoelige ruiten heeft DecoPartners een oplossing in de vorm van veiligheidsfolie. Deze anti-inbraakfolie is glashelder en oersterk. Hierdoor loopt u geen enkel risico dat mensen per ongeluk door het glas heen lopen en krijgen inbrekers geen kans!

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over decoratieve of praktische raamfolie. Middels een groot assortiment aan voorbeelden en samples kunnen wij samen met u bepalen welke raamfolie voor uw situatie het beste is.