Foto prints op plaatmateriaal

Op zoek naar een échte unieke eye-catcher voor uw muur? Wat dacht u van onze fotopanelen? De nieuwste trend op het gebied van muurdecoratie! Wij drukken uw foto of ontwerp loepzuiver en in zeer hoge resolutie op diverse materialen. Naast het bedrukken van deze materialen kunnen ze vervolgens ook nog eens in verschillende vormen gefreesd of gesneden worden, waardoor de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos zijn. De fotopanelen kunnen wij vervolgens "blind" of met speciale afstandhouders op uw wand of andere ondergrond aanbrengen.

Foto op aluminium

Voor de fotopanelen op aluminium kiezen wij voor A-kwaliteit aluminium sandwich panelen. Dit duurzame, oersterke en lichtgewicht plaatmateriaal bestaat uit twee lagen aluminium met daartussen een composiet kern. Er is keuzen uit verschillende soorten aluminium zoals mat of glans, maar ook goud en zilver met zowel een  spiegelend als een geborstelde RVS structuur.

Foto achter glas

Een andere methode zijn fotoprints achter glas. In dit geval wordt uw foto gespiegeld gedrukt op een heldere plexiglasplaat waarna wij er een speciale witte deklaag op aanbrengen. Het resultaat is dat uw foto of afbeelding achter het glas een mooie diepte uitstraling krijgt. Door gebruik te maken van extra dik plexiglas materiaal krijgt uw fotopaneel een extra luxe uitstraling!

 

 

%MCEPASTEBIN%