Interieurfolie is een fantastisch nieuw product waarmee u uw interieur een geheel nieuwe look en feel kunt geven. Het is verkrijgbaar in meer dan 500 designs en biedt een unieke manier om uw huis of bedrijf te re-stylen. Het meest bijzondere van folie voor uw interieur is wellicht dat het er niet alleen erg realistisch uitziet, maar het ook levensecht aanvoelt. Interieurfolie heeft namelijk een authentieke structuur. Zo voelt u de nerven van hout, de gladheid van metaal of de koelte van natuursteen. Een andere bijzondere eigenschap van interieur folie is dat het vormbaar is. Daardoor past het uitstekend op ronde of gebogen elementen. Ideaal dus voor ieder oppervlak.

Uw interieur re-stylen met interieurfolie

Wilt u uw interieur op een originele manier een nieuw design geven? Kies dan voor interieurfolie.
Met de ontelbare indrukwekkende designs in folie voor uw interieur kunt u naar hartelust uw bestaande inrichting of meubilair een compleet nieuw uiterlijk geven. Heeft u een kast, deur, wand of meubelstuk dat u geheel van aangezicht wilt veranderen? Wilt u uw keuken, badkamer, hal, garage of een andere ruimte van een volledig nieuwe look voorzien? Bekijk dan de vele verschillende mogelijkheden van interieurfolie. We bieden unieke texturen zoals hout, leer, marmer, metallic, natuursteen, textiel maar ook effen kleuren, patronen of folie met glitter.

Interieurfolie voor zakelijk gebruik

Ook voor zakelijke doeleinden biedt interieur folie een perfecte manier om te renoveren. Deze bijzondere folie is een geweldig alternatief voor timmerwerk, designelementen of nieuw meubilair. Het aanbrengen van de folie vraagt veel minder tijd dan traditionele renovaties. De decoratieve mogelijkheden, structuren en verschillende kleuren bieden ontwerpers bovendien een enorme keuze. De unieke uitstraling is ideaal voor restaurants, hotels, kantoren, bedrijven en winkels. Zoekt u een innovatieve oplossing voor een volledige renovatie? Kies dan voor de flexibiliteit en prijs van deze bijzondere folie. U bespaart 50 tot 70% op nieuw- of herbouwkosten.

Het gemak van interieurfolie

Het aanbrengen van interieurfolie kost weinig tijd. De folie kan direct worden bevestigd op de ondergrond. Omdat het zelfklevend is en erg licht in gewicht, is de folie zeer eenvoudig en handig te verwerken. Interieur folie is bovendien verbazingwekkend flexibel en kan tot 200% uitrekken, zodat het past op iedere ondergrond. Interieur folie is gegarandeerd luchtbubbel vrij, vuil-, vocht-, hitte- en krasbestendig en eenvoudig in onderhoud. Het product is bovendien milieuvriendelijk en heeft een erg lange levensduur.

Interieurfolie bestellen voor ieder budget

Met folie voor uw interieur creëert u een prachtige visuele impact van natuurlijke materialen voor een fractie van de kosten. Daarmee bespaart u veel geld ten opzichte van bouwwerkzaamheden of het aanschaffen van nieuw meubilair, tenslotte heeft u geen uitgaven aan arbeid of materiaal. Naast een besparing op geld scheelt het aanbrengen van folie ook enorm veel tijd in vergelijking met langdurige renovaties. Daarom is deze folie interessant voor ieder budget.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze diverse vormen van interieurfolie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.