MultiTexPro. Een akoestisch dempend en tevens egaliserend naadloos behang is een ware innovatie in de wereld van wandbekleding. Omdat het uit drie lagen bestaat is het enorm stevig en dat biedt vele voordelen. Zo is dit bijzondere behang niet alleen akoestisch en geluiddempend, het werkt tevens egaliserend en isolerend. Dat betekent dat het multi-inzetbaar is. Omdat deze wandbekleding tevens naadloos is tot 290 cm hoogte kan het uitstekend worden bedrukt met een afbeelding, print of patroon. Zoekt u een goede manier om de wanden van uw bedrijf te laten voorzien van een bekleding die vele extra voordelen biedt? Kies dan voor het akoestisch dempend behang uit onze collectie. Wij bedrukken het graag, volledig op maat en naar uw wensen.

Akoestisch, dempend, isolerend en egaliserend

Het bijzondere behang van MultiTexPro is sterk en daardoor is het een duurzame keuze. Omdat het naadloos wordt aangebracht is het superstrak en heeft u geen last van storende naden of beelden die niet op elkaar aansluiten. Daarnaast is dit behang ideaal in slecht geïsoleerde ruimtes, het zorgt voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Ook in gehorige ruimtes is dit behang een uitstekende keuze. Omdat het geluidsgolven isoleert en absorbeert trilt geluid niet door de muren heen waardoor er minder overlast is voor of vanaf aanliggende panden. Dit behang is daardoor tevens ideaal voor grote ruimtes waarin veel geluid doorklinkt.

 

MultiTextPro egaliserende wandbekleding kan op diverse ruwe en grove ondergronden worden toegepast zonder gebruik te hoeven maken van een stukadoor. Dat scheelt tijd en kosten!MultiTexPro toepassigen

 

Egaliserend renovatie behang

Omdat MultiTexPro uit maar liefst drie lagen bestaat werkt het behalve akoestisch, dempend en isolerend ook egaliserend. Het is dan ook zeer geschikt als renovatie behang. Door de dikte werkt het scheuren en beschadigingen van tot maar liefst vier millimeter feilloos weg. Deze wandbekleding kan daarmee zonder problemen worden aangebracht op diverse oppervlakken zoals beton, cel betonblokken, bakstenen muren, gipsplaten met boorgaten, sierpleister en spack structuur. Vooraf egaliseren is niet meer nodig en u hoeft ook geen stukadoor meer in te schakelen. In plaats daarvan heeft u een prachtige strakke en gladde wand met een unieke afwerking, geheel naar uw wensen.

Bedrukking met foto, afbeelding of patroon

Zoals we al aangaven bestaat deze unieke wandbekleding uit drie lagen. De onderste twee zorgen voor de eerder genoemde voordelen. De toplaag is vervaardigd van textiel en kan worden bedrukt, de mogelijkheden daarvoor zijn oneindig. Bedrijfsafbeeldingen, logo’s, een aansprekend beeld uit onze foto databank, een specifiek patroon of een opvallende print, alles is uitvoerbaar. U kunt bovendien zelf fotomateriaal aanleveren, wij controleren altijd of uw foto scherp genoeg is. Voor we daadwerkelijk gaan bedrukken ontvangt u altijd eerst een presentatie via visualisatie. Zo kunt u goed inschatten of het eindresultaat is zoals u het had beoogd.

 

MultiTexPro 4mm egaliserende en isolerende wandbekleding - Deco PartnersMet een 4mm dikke isolerende basis kan MultiTextPro wandbekleding moeiteloos worden toegepast op ruwe en onbehandelde ondergronden

De vele mogelijkheden van akoestisch dempend behang

MultiTexPro is een unieke basis voor wandbekleding. Vaak wordt het toegepast op plaatsen waar duurzaamheid en kwaliteit van belang zijn. Omdat het brandvertragend werkt is het bovendien uitermate geschikt voor openbare ruimtes. We brengen dit akoestisch dempend behang dan ook regelmatig aan in horeca gelegenheden, kantoren, scholen, overheidsgebouwen, vakantieparken, winkels, hotels, bibliotheken, verpleeghuizen of ziekenhuizen. Wilt u ook een unieke en originele wandbekleding in uw pand? Wij helpen u graag. We werken met de laatste printtechnieken en daarmee bent u verzekerd van de meest heldere kleuren en afbeeldingen in de hoogste resolutie.

Meer informatie over MultiTexPro?

Wilt u graag een gedegen advies op het gebied van vormgeving? Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en creëren van wandbekleding voor de zakelijke markt. De mogelijkheden zijn eindeloos, de prijzen interessant en u bent altijd verzekerd van een uniek topresultaat. Neem contact op voor meer informatie of bestel direct online.