Teksten en logo's gesneden uit zandstraalfolie

Zandstraalfolie is een matte raamfolie die lichtgrijs van kleur is. De folie is ideaal geschikt als raam beletteringsfolie omdat de folie een mooi contrast geeft op ramen. Hierdoor kunnen teksten, logo's en andere vormen uit de folie gesneden worden waarna deze op de ramen wordt gemonteerd. De folie geeft het glas een gezandstraald effect waardoor de uitgesneden elementen goed zichtbaar zullen zijn op het raam.

Optimale lichtopbrengst

De folie wordt voornamelijk toegepast op glazen wanden en ramen waarbij de lichtinval intact dient te blijven, maar tegelijkertijd een zekere privacy geeft. Daarom wordt zandstraalfolie ook wel eens privacyfolie genoemd. Ondanks dat de folie uitstekend licht door laat is deze niet transparant. Zandstraalfolies worden daarom vaak toegepast in sauna's, kleedruimten, dokterspraktijken, ziekenhuizen, behandelkamers en vergaderruimtes. Maar ook voor reclamebelettering is zandstraalfolie uitermate goed geschikt. Hierdoor wordt de folie ook vaak toegepast op winkelruiten en kantoorgebouwen.

Hoge kwaliteit voor een duurzaam resultaat

DecoPartners gebruikt enkel duurzame zandstraalfolie van Avery. De folie heeft een zeer lange levensduur en is bovendien geschikt voor alle typen glas. DecoPartners ontwerpt, produceert en monteert zandstraalfolie vakkundig en snel voor u op maat.

Wilt u zelf de zandstraalfolie aanbrengen? In onze webshop kunt u direct uw zandstraalfolie op maat bestellen. Gaat het om meerdere of grote ramen, of heeft u liever een advies of offerte op maat? Wij helpen u graag.