Bijzondere wandbestickering van een complete lift

Van een klant uit Amsterdam kregen wij dit keer een heel bijzondere aanvraag. Wij mochten een complete lift bestickeren. Niet alleen aan de binnenzijde, maar tevens moesten op iedere verdieping de buitendeuren van de lift worden voorzien van een mooie print. De wensen van de klant waren heel specifiek zoals u ziet. We hebben er dan ook veel plezier aan beleefd. Niet alleen aan het vervaardigen van de print, maar ook aan het bevestigen ervan. Het eindresultaat was zelfs voor ons indrukwekkend om te zien: een mooie lift vol met boeken, alsof je zo een bibliotheek in loopt. De deuren op de drie etages zijn allen voorzien van een mooie natuurprint met vakantie feeling. Een originele opdracht waar we trots op zijn!

bestickering lift

Sfeer creëren met wandbestickering

De wanden van de lift en de liftdeuren hebben wij voorzien van een hoge resolutie fullcolor afdruk. Daarbij is de bedrukking voorzien van een hoogglans laminaat. Hoewel dit glanslaminaat de kleuren prachtig tot hun recht laten komen heeft het als nadeel dat je er snel vingerafdrukken of vuil op gaat zien. Als vaker voorkomend alternatief kunnen wij de folies ook voorzien van een gematteerd laminaat.

 

wandbestickering lift

Spreekt dit originele idee u aan en wilt u ook graag een mooie bestickering aan laten brengen op de wanden van uw lift, winkelpand, bedrijfsgebouw, kantoor of een andere ruimte? Wij ontwerpen, produceren en monteren graag een mooie wand die volledig aansluit op uw wensen. Of u nu een bijzondere indruk achter wilt laten bij uw klanten of de sfeer graag wat gezelliger maakt voor uw personeel, bestickering werkt altijd. Natuurlijk hoeft u niet per se te kiezen voor een vakantieprint of boekenwand. Wandbestickering kan ook worden ontworpen met een logo, bedrijfsnaam, een aansprekende tekst of wellicht een origineel idee van uw kant.

 

liftbestickeringHet resultaat is adembenemend! Hoogglans gelamineerde high-res fotoafdruk zorgt voor een diep kleurcontrast. Haarscherp en gedetailleerd, alsof je écht in een bibliotheek staat :)

Meer weten over bestickering van een wandDeco?

Wilt u ook graag uw muur of interieur laten bestickeren met een mooie print of een fraaie tekst? Wandbestickering kan worden aangebracht op iedere ondergrond en elke muur. Voor welke vorm van bestickering u ook kiest, onze gespecialiseerde medewerkers zorgen er altijd voor dat de stickers helemaal aansluiten op uw wanden en passen bij uw interieur. Onze oplossingen zijn altijd van een duurzame kwaliteit, en dat betekent dat u nog jarenlang plezier van zult hebben van uw muurstickers. Laat onze ontwerpers meedenken over een uniek ontwerp of lever zelf een fullcolour print, logo of tekst aan. Wij zorgen er voor dat uw wand of muur binnenkort een volledig andere sfeer oproept.

bestickering liftdeurenOok de liftdeuren op iedere verdieping zijn voorzien van een prachtige thematische fotoprint. 

De prijzen van bestickering

Het bestickeren van een muur of wand is altijd maatwerk, en daarom is het lastig om een prijs te noemen. Wilt u graag weten wat bestickering kost van één of meerdere wanden in uw bedrijf, winkel of een andere organisatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten berekenen graag de kosten van de door u gewenste wandbestickering en denken graag met u mee qua ontwerp. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij bereken graag de scherpste prijs voor de beste wandbestickering.

 

Lees Meer
  79 Hits
  0 reacties
79 Hits
0 reacties

Zandstraalfolie en deurstickers bij Kenter Jeugdzorg

Bij Kenter Jeugdzorg in Haarlem mochten wij de ramen van alle spreekkamers en vergaderruimten voorzien van een bijzonder ontwerp in zandstraalfolie. Het ontwerp van dit interieur werd dit keer niet door onze eigen studio verzorgd. Architectenbureau Studio ID+ uit Utrecht heeft het design gemaakt en ons de opdracht gegeven dit project uit te voeren. Het uiterlijk van de ramen is niet alleen mooi maar ook rustgevend geworden en dat past exact bij de dienstverlening van Jeugdzorg Kenter.

Lees Meer
  305 Hits
  0 reacties
305 Hits
0 reacties

RVS reclame letters voor Foodcourt Amersfoort

Het bekende Foodcourt aan de A28 bij Amersfoort herbergt grote namen van bekende fastfood ketens op één centrale plek. Om de aandacht te trekken van chauffeurs op de A28 en omwonenden is op het bijbehorende terrein een reclamezuil neergezet van maar liefst dertig meter hoog. Wij mochten op de voet van deze zuil het logo van het bekende Foodcourt Amersfoort aanbrengen. Wij kozen voor duidelijke letters van roestvrijstaal die vanaf de A28 duidelijk te zien zijn. De letters zijn geproduceerd in eigen huis en vakkundig geplaatst door onze eigen professionals. Een passende oplossing met een duidelijk doel!

Lees Meer
  286 Hits
  0 reacties
286 Hits
0 reacties

Nieuw design liftschacht PI Nieuwegein

Als professioneel bedrijf in interieur prints, raamfolies en reclame belettering maken veel bedrijven en instanties graag gebruik van ons ruime aanbod in raamfolie, deurstickers, muurstickers, sjablonen en andere interieur prints. We hebben reeds het interieur van vele ziekenhuizen, kantoren, fabrieken, musea, verzorgingshuizen en winkelpanden verzorgd. Sinds deze maand mogen we ook de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein tot onze klanten rekenen.

Lees Meer
  812 Hits
  0 reacties
812 Hits
0 reacties

Vrolijke opfrisbeurt van basisschool SmdB De Ark

 

Een basisschool moet er gezellig uitzien, dat weet iedereen. Een vrolijke school nodigt kinderen uit om graag naar school te gaan en zorgt er bovendien voor dat kinderen zich prettig voelen als ze op school aanwezig zijn. Basisschool SmdB De Ark in Oud-Vossemeer weet als geen ander dat een opgewekt uiterlijk van een school belangrijk is. Wij zijn dan ook uitgenodigd om deze leuke basisschool een leuke en kleurrijke opfrisbeurt te geven voor het nieuwe schooljaar. In ons ontwerp hebben wij voor meer dan alleen gezelligheid gekozen. Zo hebben we tevens enkele functionele folies aangebracht die er voor zorgen dat de kinderen beter kunnen leren. Een leuke totaaloplossing waar leraren, leerlingen en ouders dolenthousiast over zijn.

Lees Meer
  694 Hits
  0 reacties
694 Hits
0 reacties

Interieur styling project bij Dr. Jackson Skinclinic

 

Met een interieur styling project aan de binnen- maar ook de buitenzijde van uw bedrijfspand kunt u veel bereiken. Uw huisstijl terug laten komen in uw inrichting met Interieur graphics of interieur reclame is bijvoorbeeld een goede manier om op een subtiele manier reclame te maken voor uw bedrijf. Een huisstijl kan op een geweldige manier worden geïntegreerd zonder dat het storend is. Door interieur graphics te laten ontwerpen voor uw vloeren, wanden, ramen deuren en zelfs plafonds versterkt u de uitstraling van uw bedrijf. Handig als u bezoekers krijgt, maar ook fijn voor uw medewerkers, want een goede sfeer zorgt tenslotte altijd voor een fijne werkplek.

Lees Meer
  998 Hits
  0 reacties
998 Hits
0 reacties

Deurstickers voor verzorgingshuis in Den Haag

 

Voor dit project mochten wij de neutrale gele voordeuren van 200 woningen in een verzorgingshuis voorzien van unieke deurstickers met verschillende designs. Op deze manier kreeg iedere woning een eigen herkenbare voordeur met een authentiek uiterlijk.

Lees Meer
  1483 Hits
  0 reacties
1483 Hits
0 reacties

Textielframes en fotodoeken voor de Koninklijke Bibliotheek

Een creatieve oplossing voor kalen muren in vergaderzalen. Dat was de vraag van onze klant uit Den Haag. Decopartners heeft de oplossing. Met schitterende fotoprints op strak gespannen doeken worden de saaie wanden ineens een visuele beleving!

Lees Meer
  859 Hits
  0 reacties
859 Hits
0 reacties

Wrap je badkamer met op maat gemaakte tegelfolie

print-op-badkamermuur

Oude badkamer, klein budget, iets aparts of toch liever een interieur op maat? Decopartners heeft ditmaal weer een leuke particuliere opdracht mogen uitvoeren; een volledige badkamer wrap!

Lees Meer
  4165 Hits
  0 reacties
4165 Hits
0 reacties

Gevelreclame en raambestickering IJssalon Vianen

complete_reclamebestickering_utrecht_en_vianen

De IJsmeester uit Vianen heeft ons gevraagd zijn nieuwe ijssalon te voorzien van een opvallende en smaakvol tintje. Decopartners ging direct aan de slag en heeft er een herkenbare look aan gegeven.

Lees Meer
  1031 Hits
  0 reacties
1031 Hits
0 reacties

Raamfolie en fotowanden bij SVH

Sociale Verhuurders Haaglanden (SVH) heeft ons gevraagd het interieur van het kantoor in Zoetermeer te verfraaien met fotowanden en raamfolie. Het verzoek was de uitstraling van de wanden rustig te houden en deze op een subtiele manier te voorzien van een passend design. De kleursamenstelling van het nieuwe design diende overeen te komen met de gebruikte kleuren in het huidige interieur.

Lees Meer
  2013 Hits
  0 reacties
2013 Hits
0 reacties

Interieur Signing en bestickering bij HappyNurse Utrecht

Een saai kantoor een nieuwe uitstraling geven? Dat kan! In opdracht van HappyNurse heeft DecoPartners het witte interieur van verpleegkundige opleidingscentrum HappyCampus te Utrecht aangekleed met diverse deur-, raam- en wandbestickeringen. Uiteraard is aan de interieur signing is ook gedacht.

Lees Meer
  1678 Hits
  0 reacties
1678 Hits
0 reacties

Muurbestickering en raamfolie in contouren bij steunpunt Noord-Holland

Voor het steunpunt van de provincie Noord-Holland heeft DecoPartners i.o.v. Bouwbedrijf Nobel ditmaal de wanden en de beglazing mogen voorzien van een toepasselijk patroon. Gedrukt en gesneden uit speciale muurfolie en etched glass raamfolie heeft het interieur zo een opvallende finishing touch gekregen.

Lees Meer
  1279 Hits
  0 reacties
1279 Hits
0 reacties

Raambestickering Kiko Milano

Voor het bekende cosmetica merk Kiko Milano hebben wij de bovenste ramen van hun winkelpand in het centrum van Utrecht mogen voorzien van een opvallende bestickering.

Lees Meer
  1501 Hits
  0 reacties
1501 Hits
0 reacties

Melkglas raamfolie met fotoprint en belettering

Voor Breinstein uit Rotterdam hebben wij een aantal ramen mogen voorzien van melkglasfolie, of ook wel privacyfolie genoemd. Het mooie van deze matglasfolie is dat het zich goed laat bedrukken met bijvoorbeeld schitterende foto's waardoor het kantoor niet alleen meer privacy, maar ook meer sfeer krijgt.

Lees Meer
  1689 Hits
  0 reacties
1689 Hits
0 reacties

Signing en fotoprints bij Wereldsmaken

Voor Wereldsmaken Utrecht, één van de grootste restaurants van Nederland, heeft DecoPartners dit keer diverse signing en grootformaat fotoprints mogen producen en monteren. Van ontwerp tot productie, en van productie tot montage, DecoPartners biedt u daarbij een betaalbare totaaloplossing.

Naadloze fotowanden

Wat voorheen nog een saaie witte muur was is omgetoverd tot kleurrijk en fantasievol tafereel. Door de muurprint uit één stuk te produceren en monteren zijn er geen storende naden zichtbaar en is de fotowand bovendien 100% kids-proof!

fotobehang zonder naden

Doordat de afbeelding is samengesteld uit diverse vector afbeeldingen en achtergronden blijven de details schitterend behouden en is het resultaat ook van dichtbij hagelscherp!

 

fotowand restaurant

Bedrijfsnaam is kunststof 3D letters

Naast de schitterende entourage van het restaurant mag natuurlijk niet de naam bij de entree ontbreken. Hierbij is gekozen voor een luxe 19mm dik glanzend acrylaat waaruit de naam van het restaurant is gelaserd.

3D letters kunststof

Door de kunststof 3D letters met afstandhouders op de wand te monteren is het alsof de letters voor de wand "zweven" wat het 3D effect extra benadrukt.

 

kunststof bedrijfsnaam 3D

Fotoprints op ramen

De ramen naast de entree konden ook wel een facelift gebruiken. Door deze raampartijen te voorzien van allerlij smakelijke fotoprints worden de potentiële bezoekers nog nieuwsgieriger gemaakt.

raambestickering fotos

Hierbij hebben wij gebruik gemaakt voor een opake (niet-lichtdoorlatende) stickerfolie met een matte finish. Door de hoge opaciteit van het materiaal blijft het contrast behouden en komen de kleuren prachtig tot hun recht waardoor het restaurant nu nóg meer zal opvallen.

 

fotoprint op raam

Lees Meer
  1342 Hits
  0 reacties
1342 Hits
0 reacties

Glasheldere raambestickering bij FOUR Amsterdam

Voor de trendy Amsterdamse kledingzaak FOUR hebben wij ditmaal een bijzondere raambestickering mogen produceren en monteren. Door een divers patroon van zwarte letters op glasheldere folie te drukken ontstaat de illusie alsof het patroon rechtstreeks op het glas is gedrukt. De mogelijkheden met deze glasheldere raamfolie is werkelijk enorm. Nagenoeg ieder denkbaar idee kan op deze manier duurzaam permanent of tijdelijk met removable folie op winkelruiten en etalages worden aangebracht...

Lees Meer
  2034 Hits
  0 reacties
2034 Hits
0 reacties

Bewegwijzering bij schoenencentrum C.A.S.T.

Voor het grote schoenencentrum C.A.S.T. in Nieuwegein heeft DecoPartners de bewegwijzering mogen maken. De bewegwijzeringsborden zijn gemaakt van een 3mm stevig aluminium composiet paneel met een geborstelde RVS structuur voor een extra luxe uitstraling. Door de zeer hoge print resolutie zijn zelfs de allerkleinste details en teskten zeer goed leesbaar.

Lees Meer
  1594 Hits
  0 reacties
1594 Hits
0 reacties

One Way Vision raambestickering voor Thuisbezorgd.nl

Voor een Thuisbezorgd.nl filiaal uit Groningen heeft Decopartners de ramen voorzien van One Way Vision stickers. Door gebruik van deze speciaal geperforeerde stickerfolie kun je toch door middel van foto's, teksten en logo's op de ramen jouw bedrijf kenbaar maken aan het publiek, terwijl het aan de andere kant geen belemmering van het zicht vormt.

Lees Meer
  1765 Hits
  0 reacties
1765 Hits
0 reacties

Tijdelijke teksten op muren en gevels - WijkSafari 2018

Ditmaal een bijzonder project. Decopartners kreeg de eer om voor de WijkSafari 2018 te Utrecht handgeschreven quotes van Adelheid Roosen levensgroot af te drukken en op diverse locaties in de wijk Overvecht aan muren en gevels te monteren. Belangrijk was dat de teksten goed moesten hechten op lastige ondergronden zoals bakstenen en grindbeton voor een periode van 6 weken en daarna weer eenvoudig en zonder lijmresten verwijdert konden worden.

Lees Meer
  1683 Hits
  0 reacties
1683 Hits
0 reacties